Airconditioning nodig in Rotterdam?

Airco thuis

Klimaatbeheersing voor in huis

Ook voor airco in huis bent u bij ons aan het juiste adres. De vraag naar airconditioning in huis wordt steeds groter en is al lang geen onbetaalbare luxe meer. Wie wil nou niet een heerlijk koele slaapkamer in de warme zomermaanden? Door ons heeft u binnen no-time een airco in huis die uw woongemak een stuk kan verbeteren! Wilt ook u gebruik maken van onze airco’s voor in huis? Dan kunt u ons bereiken via het gratis telefoonnummer 0800-4445001

Design-airco’s

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan airco’s in huis. Zo kun u bij ons terecht voor diverse modellen mobiele- en milieuvriendelijke airco’s van de gerenommeerde merken LG, Toshiba, AirWell en FUJI. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in LG design-airco’s. Deze uitvoeringen hebben een designontwerp met verschillende fronten en achtergronden. Hiermee kunt u een airco helemaal aanpassen op uw wensen en woonstijl!

Showroom

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden hebben wij een showroom waarin wij verschillende aircosystemen hebben opgesteld. Komt u gerust langs om onze modellen te bekijken! Wij geven u daarnaast graag een advies op maat.

Wooncomfort

Met een airco in huis kunt u altijd en overal het klimaat realiseren waarin u zich het prettigst voelt. Uw wooncomfort stijgt hierdoor enorm, zowel overdag, ’s avonds als ’s nachts.

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten in Rotterdam of heeft u direct een airco-installateur nodig? Bel dan gratis naar het telefoonnummer 0800-4445001. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Rotterdam en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Jarenlange ervaring in het vak
  • Allround service
  • Scherpe prijzen

Maak een afspraak

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0800 - 44 45 001 (gratis).

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Rotterdam en omgeving.

Diensten

• Klimaatbeheersing
• Installatie
• Reparatie
• Koeltechniek
• Aircokeuring

Hoofdvestiging