Airconditioning nodig in Rotterdam?

Airco

Klimaatbeheersing voor uw kantoor of huis in Rotterdam

U kunt bij ons terecht voor diverse aircosystemen. Daarbij kunt u kiezen uit airconditionings met eenvoudige functies, maar bijvoorbeeld ook uit airco’s die naast het koelen en ontvochtigen van ruimtes ook kunnen ventileren en verwarmen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse modellen mobiele airco’s die u naar behoefte kunt verplaatsen naar verschillende ruimtes en voor energiezuinige airco’s waarmee u een heleboel energie kunt besparen! Kortom, wij bieden u ontzettend veel mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale airco voor uw situatie!

Energiezuinige airco

Bent u van plan om een nieuwe airconditioning te gaan aanschaffen? Dan kunt u bij ons terecht voor diverse modellen die energiezuinig zijn. Deze airco’s zijn uitgerust met een invertertechniek waarmee de airco zuiniger omgaat met energie. Niet alleen is uw airco daarmee milieuvriendelijker en kunt u een energiebesparing van 30 tot 40% bereiken, ook zijn energiezuinige airco’s stiller en heeft u geen last meer van koude luchtstromen.

Mobiele airco

Mobiele airco is heel populair. En dat is niet voor niets! Vanwege de mobiele functie zijn de airco’s gemakkelijk te verplaatsen. Zo kunt u zelf het klimaat in het hele huis bepalen en kunt u de airco overdag in de huiskamer en ’s nachts in de slaapkamer gebruiken.

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten in Rotterdam of heeft u direct een airco-installateur nodig? Bel dan gratis naar het telefoonnummer 0800-4445001. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Rotterdam en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Jarenlange ervaring in het vak
  • Allround service
  • Scherpe prijzen

Maak een afspraak

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0800 - 44 45 001 (gratis).

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Rotterdam en omgeving.

Diensten

• Klimaatbeheersing
• Installatie
• Reparatie
• Koeltechniek
• Aircokeuring

Hoofdvestiging